Lilla Sansa – teknikutmaning hos Swe Scrapbook

You are currently viewing Lilla Sansa – teknikutmaning hos Swe Scrapbook

Idag är det en teknikutmaning hos Swe Scrapbook där man ska använda knappar. Min layout med titeln Lilla Sansa har ett foto på en av Sallys valpar under förra sommaren. Layouten strösslade jag med knappar bland färgstänken som löper diagonalt över layouten.

Lilla Sansa av Helens Color Life

Jag kan inte låta bli att sakna tiden med de små sötnosarna. De vita små lurvbollarna var bland det sötaste jag sett. Nu har de hunnit bli stora ståtliga ungdomar. Fortfarande vackra men inte längre valpsöta.

This Post Has 2 Comments

  1. Annette

    Så fräsch och fin! Härligt foto också 🙂 Vi hade planerat scrappträff här förra helgen, men flera var sjuka så vi har skjutit fram träffen till juni. Jag skall försöka scrappa litet ändå, särskilt PL har jag bestämt mig för att ge en chans igen.

    1. Helen

      Det gör du rätt i ?

Leave a Reply