• Inläggskategori:Kort
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Kort med grenar

Du visar för närvarande Kort med grenar

Mitt bidrag till dagens utmaning hos Swe Scrapbook är ett väldigt enkelt kort med grenar som jag gjorde under HighCoastScraps stora pysselträff i slutet av oktober,

kort-med-grenar-av-helens-color-life-2

Till bakgrunden har jag använt ett glittrigt papper som jag stansat ut med en die som heter Gummiapan Dies Old Paper. Rundeln är utstansad med en die som heter Rox Stamp Dies Dot Cirkel med hjärta.

De utstansade kvistarna som är från ett set med dies från Tim Holtz som heter Sizzix Thinlits Die Set – Holiday Greens Mini by Tim Holtz. Hälsningen är utstansad med en die som heter Mandy Die-Grattis Grattis EAS003A. Den köpte jag under HighCoastScraps stora pysselträff av Scrap-Ateljen. Av henne köpte jag även den metallfärg som jag färgat in de utstansade grenarna och hälsningen med- Den heter Nuvo Mousse och blev en en favoritprodukt som jag använde på i princip alla alster jag gjorde under pysselträffen. Jag har även använd en sådan metallisk mousse på den rundeln i mitten av kortet men det syns dåligt på bilderna.

kort-med-grenar-detaljer-av-helens-color-life-2

 

Lämna ett svar