• Post category:Kort
  • Post comments:2 Comments

Kort hos Veckans Skiss

You are currently viewing Kort hos Veckans Skiss

Jag har gjort ett kort hos Veckans Skiss denna gång med en fjäder som jag stansat ut i guldfolie med en av mina favoritdies.

Kort hos Veckans Skiss

Förutom fjädern stansade jag ut en cirkel och monterade en bit mönstrat papper bakom hålet. Bland de scrapsaker jag inte använder så ofta hittade jag ett grovkornigt guldglitter som jag fäste genom att lägga limsträngar från cirkeln ut mot hörnen, jag hällde glittret över limmet och skaka bort överflödet som inte fastnat i limmet. De lite större guldprickarna stansade jag ut i guldfolien med en håltång och limmade fast.

Kort hos Veckans Skiss, detaljer

This Post Has 2 Comments

  1. Karin

    Verkligen snyggt kort! Guldkornen var verkligen pricken över i!

  2. admin

    Tusen tack!!

Leave a Reply