Konstig vilohelg

Du visar för närvarande Konstig vilohelg

Det har verkligen varit en konstig vilohelg för mig, något som jag inte varit med om sedan Sally kom till oss för över fyra år sedan. Husse och Sally har varit i Piteå och huset har varit utan hund! Det går inte att fatta hur konstigt det har varit att inte ha den älskade hunden i närheten när jag varit hemma hela tiden. Visst har vi varit borta ibland och lämnat Sally hemma med sönerna och husse och grabbarna har varit borta och jag varit hemma själv men Sally har alltid funnits på hemmaplan.

Konstig vilohelg

Redan förra helgen drog jag på mig en hemsk förkylning som fortfarande inte släppt helt så jag har tagit det väldigt lugnt, druckit flera koppar varm choklad med grädde och ätit ostmackor. Jag har pysslat, bloggat en del och verkligen slappnat av. Det var säkert behövligt för att förkylningen skulle få chans att läka helt och jag mår rätt bra ikväll.

Lindens frön

Jag gick ut en sväng på förmiddagen bara för att få lite luft och såg löven på lindarna dala så vackert mot marken. När jag gick nära de ståtliga träden såg jag att lindarna har dessa söta frön som hänger i klasar. Solen sken så vackert på frökapslarna och gav allt ett gyllene skimmer.

Nu är som tur ordningen återställd och man och hund är hemma igen. Vi fick dessutom se Ångermanland ta guld i TV-pucken idag, vi var tyvärr inte på plats i arenan i stan utan fick se det på TV. Det var riktigt skoj så jag säger bara GRATTIS till de duktiga killarna.

Fler helgbilder hittar du här.

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Stare Ström

  Verkar som du har gjort det bästa av din förkylning! Ser gott ut. Krya på dig!

 2. Monica o Jacob

  Ett hem utan hund var det länge sedan man hade, alltid någon som är hemma;-)
  Choklad och ostmacka ser gott ut,
  Krya på dej 😉

 3. Violen på Brandholmen

  Krya på dig! jag är säker på att varm choklad och ostmackor är bästa tänkbara förkylningskur!
  Ha en bra kommande vecka!

 4. Anni

  Varm choklad med grädde … du glömde väl inte att ha i en rejäl skvätt rom? Ett måste om man är sjuk. Undrar om jag inte känner mig lite, lite sjuk nu …

 5. Beppan

  Mmmm – varm choklad med vispgrädde…. Så gott!
  Gärna med några droppar Cognac då.
  Sugen blev jag, Fast nämnvärt förkyld är jag ju inte. Kanske man kan få ändå?

 6. Mias Mix

  Så skönt att förkylningen börjar ge sig. Min har precis börjat… Så otroligt fin bild på trädet! Grattis till guldet och skönt att de är hemma igen!

 7. Lottisen

  Kan tänka mig att det känns tomt att vara hemma utan hund när man är van vid sällskapet, tur att de är hemma igen och skönt att förkylningen är över! Ha en fin vecka!

 8. cissi

  Jag har många vänner med hund och blir inte så sällan avundsjuk på sällskapet en hund verkar ge.
  Fortsätt att krya på dej!

 9. kiki Freese

  En hund tar mycket plats och lämnar stort tomrum. Fint att alla är på plats igen.
  Underbart ljus på dina lindar.
  Krya på dig
  /Kiki

 10. Anemonen

  Fint att du tar hand om dig för det lönar sig i längden. Gott med varm chokladmjölk och lite grädde på toppen för sådan värmer och gör gott för själen. Linden ja den är underbar tänk så gott den luktar om våren och sommaren. Bara att sätta sig en stund under den och lyssna till alla humlor och bin som surrar i den och känna doften av nektarn från den. Till och med nu är den vacker och är till glädje för oss.

 11. Marit Johansson

  När man är van att ha sällskap av en hund så känns det verkligen konstigt att vara utan. I alla fall när man är hemma.. man blir lite halv på något sätt!

Lämna ett svar