Knappar, fjärilar och bling

Du visar för närvarande Knappar, fjärilar och bling

I sista sekunden lägger jag in ett bidrag till november månads utmaning hos Challenge YOUrself. Där ska man använda knappar, fjärilar och bling på sitt alster. Som vanligt hos dem måste scrapbooking layouten också innehålla ett foto på mig själv.

Jag gjorde en layout med foto från förra vintern när jag var ute i skogen med Nova och hennes bror Ymer.

Det mönstrade pappret med fjärilar är ljuvligt men det kanske är lite konstigt med fjärilar till ett vinterfoto. Jag tycker ändå att det fungerar och färgerna passar bra med fotot. Knapparna jag använd syns inte så väl eftersom de är genomskinliga.

För att matcha färgerna använde jag rosa och ljusblå bling. Layouten fick också lite stänk med akvarellfärg.

Lämna ett svar