Kit med kom-ihåg-tags

You are currently viewing Kit med kom-ihåg-tags

Jag har gjort ett nytt system för att komma ihåg uppgifter som jag ska göra regelbundet varje vecka. Till det har jag gjort ett set med tags som jag hängt upp på en lina med jättegulliga klädnypor med veckodagarnas namn på. Dessa tags är min inspiration hos Hobbyworld denna vecka där månadens tema är tags.

kom-ihåg-tags

Jag har använt papper och dekorationer från en serie som heter Homegrown från Pebbles, jag gillar verkligen de klara fina färgerna, blommorna och texterna i detta kit.

Alla tags

Jag har skrivit vad jag ska göra respektive dag på baksidan, inuti eller på en extra tag i en ficka och när jag utfört uppgiften plockar jag ner den tagen från linan så jag ser att det är utfört.

Tag, bå och orange Kom-ihåg-tags i klara färger Tags gröna

Det är verkligen gulliga blommor i detta kit.

Tags

Leave a Reply