Kennelläger med Sunnantorp

Du visar för närvarande Kennelläger med Sunnantorp

Under helgen 11-12 maj var vi på ett läger som kenneln som vi köpte Sally av anordnade. Det gick av stapeln i Fiskeboda, nära Julita. Det var fantatiskt roligt att träffa andra hundägare och hundar av olika raser, mest Vita Herdehundar och Portugisiska Vattenhundar men också andra raser som fick vara med för att deras mattar och hussar deltog.

Första eftermiddagen var det Malin, kennelägaren, som höll i träningen, bl.a. fick vi veta hur man tränar in stå-momentet. Senare på kvällen var det en föreläsning om hundarnas mentalitet och om hur en mentalbeskrivning går till, det var mycket intressant och tänkvärt.

För en norrlänning så var det lite läskigt med så mycket fästing, på en vit hund är det iallafall lätt att se dem när de kryper runt i pälsen innan de slår sig till ro. Här letas det fästingar för fullt. På kvällen föreläste en veterinär om hundens anatomi och svarade på våra frågor om hundarnas väl och ve. Mycket bra och tröstande för en hönsmamma till matte.

Med på lägret var en bror till Sally, Benji, de blev genast bästa kompisar, på bilden här ovanför ligger Benji närmast kameran.

Bus och vilda lekar fanns det också tid för, vilket uppskattades av dessa två vildar.

I vattnet stortrivdes syskonen bus.

Sallys pappa Eski var också med tillsammans med matte Maria.

Lämna ett svar