Inbyggda broddar – en lyx

Du visar för närvarande Inbyggda broddar – en lyx

Förra veckans väder bestod av tö med plusgrader och en hel del regn. Det vackra, vita vinterlandskapet har därför förvandlats till ett någorlunda vitt men ishalt landskap. Alla vägar och stigar är täckta av is och snön som ligger kvar är hård och trist. De flesta vägar och gångbanor är sandade rätt bra och närmare havet har den mesta snön försvunnit helt men där vi bor finns en hel massa is kvar, vägen till vårt hus är en knölig isbana som syns på bilden nedan.

inbyggda broddar, röda Icebug-kängor

I fjol på min födelsedag fick jag ett par kängor med inbyggda broddar av min man och det är en av de bästa saker jag fått.

ishalt

När promenadvägen ser ut så här är dessa kängor fantastiska, känns lyxigt att kunna gå säkert trots underlaget. Här hade jag lite tur för det fanns lite snö längs med kanterna där det var lite lättare att gå.

isbit

Isen är jobbig men kan också vara vacker, här lyser solen igenom en bit tunn is.

Mer helgbilder hittar du här.

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. cissi

  Töväder gör verkligen livet besvärligt, om nu inte alls snö och is smälter bort förstås. Tur att du har så bra skor! 🙂

 2. Beppan

  Icebugsen är en nödvändighet om man ska kunna ta sig ut numera under vintern. Glansis under snötäcke är det lömskaste som finns!!

 3. Violen på Brandholmen

  Både snygga och funktionella kängor! Tur att det finns broddar, ishalka är inte att leka med! Här har snö och is redan töat bort men vi får säkert vinterväglag igen!
  Ha en skön söndagskväll!

 4. Mias Mix

  Visst är isen fin! Har funderat på såna kängor, de verkar väldigt bra. Men om det inte är is, slits dubbarna mycket då?

 5. Eva Trillian

  Det låter verkligen som kängor man skulle införskaffa – tänks å skönt att kunna ta ut stegen utan att vara rädd att halka!
  Lika vackert väder hos dig som hos mig! Vi får hoppas att det fortsätter så 🙂

 6. Freja

  En spark är kanon att ha när det är sånt underlag, men det kan behövas broddar ändå för att få fart på den… Jag har broddar som jag kan trä utanpå skorna och sen har jag ett par där broddar går att fälla ut vid behov. Bra att ha när jag ska frakta mig till och från jobbet, för där får en inte ha broddar inomhus, och det blir långt att gå utan skor om broddarna inte går att ta av…

 7. Kristallina

  Vid det underlaget är broddar ett måste. Vem vill byta broddar mot sjukhus och gips?
  Det var en present med stor omtanke.
  Gillar den sista bilden också, ser ut som guld.

 8. juanna

  Så nu vandrar du omkring som ett levande vinterdäck – säkert säkert.

 9. Elisabeth

  Vilka bra kängor. Det kan behövas med ert vinterväglag. Vacker,! Ha dé!

 10. Hanna

  Vackert, men ack så förrädiskt det kan vara. Bra att du har inbyggda vinterdäck på skorna 😉 själv är jag alldeles för lat för att ta på mig broddarna när jag går ut, men det kanske vore annorlunda om jag bodde på landet.

 11. Anitas Malta

  Läcker bild på säkerligen både sköna och välbehövliga kängor 🙂 Fanatstisk isbild och så skönt det ser ut på promenadvägen så fjärran från min 😉

Lämna ett svar