Fröken på täppan

You are currently viewing Fröken på täppan

Som medlem i pysselföreningen HighCoastScrap har man chans att delta i månadsutmaningar med fina vinster som lottas ut bland bidragen som kommer in. Under oktober var utmaningen “Fritt skapande” vilket var väldigt trevligt som omväxling. Denna layout med rubriken Fröken på täppan, blev mitt bidrag. Under månadens pysselträff som gick av stapeln på tisdag kväll drogs vinnarna.

Layouten blev färgrik trots den mörka bakgrunden.

Flaggorna har jag gjort av washitejp som jag tejpat ihop dubbelt och klippt till som vimplar.

Jag har börjat en prenumeration på dekorationskit från Freckled Fawn som skickas varje månad och den lilla “gummiknappen” ingick i ett av de två kit jag fått hittills. Även den röda ovala ramen som jag ringat in Sally med ingick i samma kit. Mönstrade papper vill jag gärna se innan jag köper och det finns ofta ett bra utbud i de butiker jag brukar handla i men att kombinera ihop matchande dekorationer tycker jag är svårare. Därför passar det mig bra just nu att köpa kit och hittills är jag väldigt nöjd med det jag fått.

Leave a Reply