Fem en fredag v. 34: Förändring

Du visar för närvarande Fem en fredag v. 34: Förändring

Veckans frågor hos Elisa handlar om förändring vilket känns passande när vi går in i en ny säsong. Det här är veckans frågor och mina svar.

 1. Vad är din nästa önskan för hösten?
 2. Vad har du fått tillräckligt av gällande sommaren?
 3. Vad är något avklarat inför hösten?
 4. Vad är något som är på gång?
 5. Vad blir en förändring i höst?

Vad är din nästa önskan för hösten?
Att det blir en fin höst med mycket sol och klar krispig luft.

Vad har du fått tillräckligt av gällande sommaren?
Värme och mygg – jag vill helst inte ha så varmt och mygg är ett otyg som gör vistelse utomhus mindre trevlig.

Vad är något avklarat inför hösten?
Att jag fått in en rutinen att styrketräna på gymmet igen! Det känns skönt och väldigt välbehövligt.

Vad är något som är på gång?
Jag har inte något särskilt på gång, men känner mig ändå glad och förväntansfull. Förra hösten var lite jobbig eftersom jag då var relativt nyseparerad och lite orolig hur livet skulle bli.

Vad blir en förändring i höst?
Jag har inga större förändringar på gång men jag ska försöka bli lite mer hälsosam när det gäller maten. Tänker bara ta små steg så det blir hållbart och inte en för stor förändring på en gång.

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Bokdamen

  Härlig bild! Krispig luft hoppas jag också på. inte dumt att ha fått in rutiner på gymmet. Klokt att ta små steg. Ha en skön helg!

 2. BP

  En helt underbar rubrikbild med Nova.
  Önskar mig också en fin höst, helst utan bara ruggiga och blöta dagar. Synd att man inte kan påverka vädret bara;-)
  Har förstått att myggen var extremt aktiva i norra Sverige. I år har jag inte sett en enda mygg, har inte blivit biten heller. Samtidigt har jag förstått att många ”led” av att det inte fanns några insekter i vissa delar av Sverige. Hur var det nu med lagom är bäst;-)

 3. A ROOM OF MY OWN

  så skönt att ha kommit igång med styrketräningen. det står högt upp på min to do – lista. mygg är ett sattyg som jag inte varit så besvärad av i år. matvanorna har inte varit vad de borde vara i sommar och det borde det bli en ändring på

 4. Janerik Sundh

  Det finns inget skönare en solig höstdag med den där höga luften. Ska man lyckas med en förändring ska man göra som du skriver, ta det i små steg, ett i taget. Lycka till. Vacker bild!
  Jag bor i Växjö och det är väldigt få insekter i år jämfört med tidigare och det oroar mig och många andra. Miljön!

 5. Paula

  Skönt att du känner dig mer tillfreds nu än ifjol, vet hur det känns, har varit där..
  Jag har inte stött på en enda mygga i år och det är alarmerande! Självklart gillar jag dem inte när de surrar kring öronen o bits, men det är illavarslande när de helt fattas! Det verkar som det är något man uppmärksammat på vissa håll i landet denna sommar. Vilket fantastiskt foto på den långa bryggan med din pälskling.

 6. Kina

  För min del har sommaren varit ovanligt myggfri. Är det några som gillar mig, så är det myggorna! Jag brukar vara väldigt utsatt, men inte i år. Och som Paula säger, så är det lite oroväckande när insekterna försvinner. Har inte heller besvärats av getingar i år! Bra att komma igång med gymmet. Det är väl en av få saker som jag är väldigt uthållig med, men det beror på att jag får ännu ondare i mina leder om jag hoppar över. Två gånger i veckan går jag, och har bara hoppat över ett par gånger när det varit som allra varmast. Ha det bra!

  1. Helen

   Så duktig du är som håller igång på gymmet och den största anledningen att jag är tillbaka är för att jag också får ont när jag inte tränar.

Lämna ett svar