Fem en fredag v. 27: Dubbelt upp

Du visar för närvarande Fem en fredag v. 27: Dubbelt upp

Fredag igen och nu är det bara en vecka tills jag får semester!

Svarar även denna fredag på Elisas frågor som handlar om dubbletter.

Vad har du två av, för att du alltid tappar bort den ena?
Jag tappar inte bort saker så ofta, speciellt inte nu när jag är själv och inte har någon man som lånar saker som sen hamnar någon annanstans, men jag har säkert dubbletter av en del saker.

Vad har du inte som du istället lånar från någon?
Slagborrmaskin. Om jag skulle behöva sätta upp något på väggarna eller i taket i min lägenhet så lånar jag slagborrmaskin av brorsan.

Vad äger du något gammalt av för att det fungerar bra?
Min personvåg, där visserligen en del av LCD-siffror slocknat så jag ser inte siffrorna helt, men tillräckligt för att jag ska fatta vad jag väger. Det är inte särskilt roligt att väga sig men ibland gör jag det för att kolla så att vikten inte drar i väg alldeles för mycket.

Vad är något du har på flera ställen?
Jag har ett likadant par sandaler på jobbet och hemma.

Vad är något du gärna vill ha det senaste av?
Gillar tekniska prylar men det mesta är så dyrt så det blir bara önskningar.

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Hanneles bokparadis

  det där att låna… har egen verktygslåda… och köpte ROSA paraply, den lånade sönerna aldrig 🙂

  1. Helen

   Hihi, jag köpte också lite rosa prylar när sönerna bodde hemma och de fick jag ha för mig själv.

 2. Janerik Sundh

  Jo, en iPhone är dyr och en ny TV är också dyr. Det handlar ibland om prioriteringar. Jag köper aldrig den senaste modellen, den näst senaste är oftast rätt mycket billigare. Ha en skön helg!

 3. BP

  En slagborrmaskin har jag faktiskt, men den är så gammal att jag knappast skulle våga använda den längre. Borde pensionera den, men den tar ju så lite plats;-)
  Vågar har jag absolut ingen tur med. Vet inte hur många jag har avverkat, men de verkar inte trivas i vårt hushåll. Å då är vi inte ens överviktiga och nöter på vågorna. Väger mig minst en gång i veckan, vill också ha koll.
  Jag gillar också tekniska pryttlar, men jag brukar använda dom till de går sönder respektive inte går att uppdatera längre.

 4. A ROOM OF MY OWN

  viktigt att ha sköna skor på de ställen där en vistas ofta. gillar också tekniska prylar, men som sagt, de nya är väldigt dyra. och en behöver inte det nyaste när det gamla fortfarande fungerar.

 5. paula

  Hej, ja hittar man ett par bekväma skor så kan man gärna ha flera par, i synnerhet sandaler. Jag slängde min våg senast jag flyttade, jag känner alltför väl när kläderna börjar strama i midjan så någon våg vill jag inte ha. Brukar bli sur på vårdcentralen då varje besök ska inledas med vägning och mätning! Vikten går upp och längden går ner!
  Ha en fortsatt fin sommarhelg

Lämna ett svar