Fat Mum Slim ett foto om dagen

You are currently viewing Fat Mum Slim ett foto om dagen

De senaste åren har jag försökt att vara med i någon eller några fotoutmaningar. Den enda utmaning som jag någonsin lyckats genomföra är Helgbilden. Nu ger jag mig ändå in i en ny utmaning och det är Fat Mum Slim Photo A Day.

För mig är det en stor utmaning att hitta motiv att fotografera. De flesta bilder har en tendens att bli rätt lika. Därför hoppas jag att denna utmaning där varje dag har ett eget tema kan ge mig nya idéer. Jag tänker inte låta utmaningen bli ett stressmoment, de dagar jag inte orkar eller vill fota hoppar jag helt enkelt över. Vissa dagar tänker jag dessutom använda gamla bilder om de passar till temat.

De bilder jag tar till FMSphotoaday utmaning planerar jag att publicera här i bloggen en gång i veckan. Jag kanske använder inspiration från denna utmaning till Helgbilden ibland. För att bilderna ska komma till sin rätt tänker jag använda WordPress gallerifunktion. Då kan man bläddra bland bilderna i större format än om de ligger rätt upp och ner på sidan. Jag testar detta och så får vi se hur det går.

Nytt Instagram konto

På mitt vanliga Instagram-konto har jag mest hundbilder och bilder från vardagen. De flesta som föjer mig har också hundar, mest vita herdehundar men även andra raser. Jag vill ogärna spamma dessa följare med en massa andra foton jag tar. Jag vill inte heller visa mina scrapbooking layouter och annat pyssel där.

Därför har jag skapat ett nytt konto som heter Helens Color Life. Där kommer jag att lägga ut foton som inte är hund- eller vardagsrelaterade och alster som jag skapar. Det känns riktigt roligt att börja ett nytt konto med denna inriktning.

Det är väldigt fiffigt att man kan ha flera konton på Instagram. I appen är det bara att växla mellan kontona för att byta. Läs hur du lägger till och växlar mellan konton här.

Leave a Reply