• Inläggskategori:365 Foton
  • Kommentarer på inlägget:1 kommentar

Eget tema: #15: Stolt (316/365)

Du visar för närvarande Eget tema: #15: Stolt (316/365)

Jag ber om ursäkt för en hemskt dålig bild men jag var så stolt i lördags och vill visa varför.

Vi var på yngste sonens avslutningshögtid på Luleå Tekniska Universitet där han fick diplom och nål av pro rektorn. Han har visserligen examensjobbet kvar men i januari skingras klassen och därför höll de ceremonin nu.

Jag är så imponerad att han klarat av fem års studier och med alla tentor godkända så långt. Det var bara han och två till i klassen som kom direkt från gymnasiet, övriga var några år äldre, så han har pluggat länge. Emil är dessutom en av få i klassen som kommer att göra sitt exjobb direkt till våren. Många släpar efter med tentor som de måste jobba med under våren, sen får de göra exjobbet under hösten eller när de nu blir godkända.

Jag är medveten om att jag skryter men är man en stolt mor så borde man ha rätt att göra det. 🙂

 

Detta inlägg har en kommentar

  1. Lealetar

    Klart du ska skryta, och passar ju perfekt på temat, jag förstår känslan 🙂

Lämna ett svar