Bryggupptagning och surströmming

Du visar för närvarande Bryggupptagning och surströmming

Denna helg har innehållit en surströmmingsbjudning hemma hos oss, det var surströmmingspremiär i fredags så det passade perfekt. Eftersom jag var värdinna och ordnade det mesta så hann jag tyvärr inte fotografera några trevliga bilder från den kvällen.

I dag har vi tagit upp flotten och nästan hela bryggan, vi kom på att helgerna framöver är rätt fulltecknade så vi kommer inte hinna vara där så mycket. I morgon flyttar vår yngste son till Luleå för att plugga i fem år så det var också lämpligt att göra det när han kunde hjälpa till.

Lilla hundfröken vill givetvis vara med när någonting kul händer, ofta är hon mitt i vägen eller som här, åker snålskjut på bryggdelen som ska in till land.

Sally måste kolla så allt går rätt till.

Lite bus och plask blev det också i det är fortfarande varma vattnet.

När vi började vara klara tyckte Sally att nu fick det vara nog, denna sista bryggdel ska jag ha kvar :). Den går snabbt att ta upp längre fram i höst så den fick vara kvar.

Mer helgbilder hittar du här>.

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Elisabeth

  En nyfiken hund! Fin dokumentation över dagen. Elisabeth

 2. Violen på Brandholmen

  Skönt att ha någon med som kollar att allt går som det ska när bryggan och flotten ska upp på land! Ett riktigt hundjobb! Härliga bilder!

 3. Freja

  Vilken sötnos hon är! Vi hade en jämthund som i flera år hatade att bada. Varje sommar ville vi tvätta av honom i sjön, och varje sommar blev det så att min brorsa fick hiva upp 35 kg hund i famnen och gå ut med honom en bit så hunden fick simma in. Men när vi skulle visa upp det för en kompis en sommar hade hunden ändrat sig helt och hoppat glatt i och simmade runt av sig själv…

 4. Mias Mix

  Så himla fin sista bilden är! Ja kanske lite tidigt att ta upp bryggorna men man får ju anpassa till hur kalendern ser ut. Och det börjar ju bli lite höst i luften. Spännande för sonen!

 5. Eva Trillian

  Alla bilder är väldigt sköna 🙂 men den där sista – ett kungligt porträtt!

 6. Anni

  Ja tänk som det blir, ibland måste man göra sakerna när tillfälle ges även om det inte var så bråttom egentligen. Sköna foton!

 7. Lottisen

  Härliga bilder! Ser ut att ha varit en fin helg med fullt upp!

Lämna ett svar