• Inläggskategori:Kort
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Blomkort i klara färger

Du visar för närvarande Blomkort i klara färger

Idag är det en teknikutmaning hos Swe Scrapbook där man ska skapa något med blommor, vilket passar perfekt så här i midsommartider. Som inspiration har jag gjort ett blomkort i klara färger i rosa, lila och blått.

Jag vill också passa på att önska alla en riktigt Glad Midsommar!

Card with cutout roses by Helens Color Life

Jag stansade ut rosorna med en die från Memory Box dies och sedan använde jag olika färger av Dylusions Ink Spray för att färglägga både rosorna och bakgrunden.

Memory Box Dies – English Rose Bouquet by Helens Color Life

På bakgrunden använde jag också en stencil med rosor som jag la över den våta färgen och använde en rulle med hushållspapper som jag rullade över stencilen för att suga upp lite våt färg och på så sätt minska mängden färg en aning.

Grattis med Cameon av Helen

Hälsningen är utskuren med min Silhouette Cameo.

Lämna ett svar