Bevara minnen med scrapbooking

Du visar för närvarande Bevara minnen med scrapbooking

Efter att min mamma gick bort i augusti gjorde vi ett bildspel med bilder till minnesstunden. Det blev en färd genom minnenas arkiv och pappa bidrog även med bilder på mamma som ung. Efter begravningen så ville jag göra något med med alla bilder vi hittat och scannat in.

När jag nu ändå håller på med scrapbooking så beslutade jag att scrappa några av bilderna och göra ett speciellt album med bilder på mina föräldrar. Då får jag ett fint album som jag kan bläddra i och minnas och även kunna visa någon som är intresserad. Förmodligen kommer jag också att visa de flesta sidorna här i bloggen, åtminstone de som jag känner mig nöjd med.

Så här blev den första layouten på mamma omgiven av sina barnbarn på en morsdag för sisådär 10 år sedan.

Lasting Memories

När jag ändå håller på och scrappar är det kul att kunna delta i någon utmaning. Jag hittade en rolig hos Lasting Memories där de varje vecka publicerar ett ord. Sen ska man använda något på sitt alster för varje bokstav i ordet; en produkt, en form, färg eller något annat.

Min layout är skapat till utmaningen med ordet FLOWER och jag har tolkat utmaningen så här:

F = Flowers (blommor)
L = Love (ord i titeln)
O = Oval
W = White background (Vit bakgrund)
E = Enamel accent (en produkt)
R = Round (runda former i nedre hörnet)

Blommor i blått, grönt och rosa och prickarna är gjorda med något som heter Enamel Accent som gör dem bulliga.

En oval med ett citat på högra sidan.

This post is also available in English >>

Lämna ett svar