Action på sjön

Du visar för närvarande Action på sjön

Under midsommarhelgen var det var läge att sjösätta yngste sonens lilla racerbåt. Han körde runt en stund och testade så att motor funkade lika bra som i fjol. Det fina vädret lockade honom att åka plocka fram vattenskidor för lite åkning med maken som chaufför.

Hos Gems Weekly Photochallenge är veckans ord Action. Dessa bilder visar lite action på sjön när han susar fram på en skida.

För egen del har jag inte stått på vattenskidor de senaste 20 åren. Det ser onekligen rätt skojigt ut men fast sonen är vältränad var han riktigt trött efter turen. Jag skulle för det första ha problem att komma upp på skidorna och sedan inte orkat långt är jag rädd.

Därför håller jag mig till min SUP och ståpaddlar fram på det blöta blå. Det är inte lika mycket action med SUP’en men jag får en dos träning om jag jobbar hårt.

Min bräda är nästan lika lång som sonens båt. I övrigt är de inte ett dugg lika förutom att de flyter.

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Ditte

  Vilken härligt och fartfylld tolkning! Och sjön gillar jag också. Har ännu inte provat SUP men det ska bli. Vattenskidor testade jag förra sommaren och kan nästan än idag känna träningsvärken i armarna….

 2. "LillaSyster"

  Det var ett fartfyllt inlägg – superfin tolkning. Har aldrig åkt vattenskidor men det ser verkligen kul ut! Ha en fin vecka. Kram

 3. Anne-Mari

  Flotte bilde av herleg action.
  Forstår det som du bur ved sjøen du også.
  På vår kyst midt på Norskekysten er det også mykje aktiviteter på sjøen slike fine sommardagar.
  Bading var deilig og frisk, men sjøtetemperaturen er langt frå sydentemp.
  her var 16 grader i sjøen i går då eg bada.

  Nyt sommaren vidare.

 4. Anki

  Jättesnygga actionfyllda foton – perfekt till veckans tema! Ser härligt ut!

 5. Byblixtra

  Nog är det action över vattenskidåkning. Fina bilder. Jag visste inte att din ståbräda var så lång men kan tro att det är härligt att paddla ut med den.

 6. KajsaLisa

  Kul du fick verkligen till action i bilderna, den första var fantastiskt bra fångat.

 7. Paula

  Men du, hade inte någon kunnat ta ett kort på dig på SUVen? Vet inte om jag sett någon med den typen av action. Står man o paddlar? Vattenskidor ser så läckert ut, har aldrig lyckats ta mig upp dock. Antingen för dålig fart eller för svaga mag- och benmuskler…Härliga foton till temat!

Lämna ett svar