337: Vitt på vitt (34/365)

Du visar för närvarande 337: Vitt på vitt (34/365)

Vita snöflingor på Novas vita päls.

 

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Ottophoto

  Förutom en härlig snöig bild på Nova undrar jag om detta är en vit herdehund?

  1. admin

   Tack! Visst är det en vit herdehund. Känner du till rasen? Det är det inte många som gör :-).

 2. Anneli - A'la Foto

  Du hänger med i år också! Vad roligt! Du är ju så otroligt snabb av dig och lägger in så fina bilder så man hinner inte med! Jag går i genom hela listan (försöker varje vecka) men alla de som kommenterar inne hos mig går ju först och sedan de övriga men hoppas jag kommer in här flera gånger!
  Underbart söt vovve och fint porträtt!

  1. admin

   Efter att slutade med FMSPad och vilat från den fotoutmaningen nästan en månad kom inspirationen tillbaka. 365Foton passar mig bättre eftersom man väljer fritt bland ämnena och man kan posta inlägg när man vill. Största problemet är bara att hinna besöka andras bloggar och kommentera där men jag ska försöka så gott jag kan.

 3. Claes

  Bra tolkning. Fint hundporträtt med snyggt skärpedjup.

Lämna ett svar