16: Beskrivning (9/180)

You are currently viewing 16: Beskrivning (9/180)

För ett antal år sedan gjorde jag en beskrivning på både svenska och engelska hur man gör en ängel av en gammal bok, den beskrivningen hittar du här >. Det är fortfarande mitt populäraste inlägg och får fortfarande besök från främst Pinterest.

Innan förra julen plockade jag som vanligt fram ängeln men det dröjde inte länge förrän Guzzi gjort pappersflis av den. Han var fortfarande ung och skulle väl bara testa om den smakade gott.

Tur att jag har en beskrivning så att jag kunde göra en ny och så här blev den nya ängeln gjort efter samma beskrivning.

This Post Has 2 Comments

  1. Åsa K

    Så fin den är! Jag blir väldigt sugen på att göra en!

    1. Helen

      Tack! Den är inte särskilt svår att göra.

Leave a Reply